Telèfon: 936 662 905

La nostra història

Aquesta botiga va néixer un primer desembre del 1985, fundada per nosaltres: la Teresa i en Toni. A Sant Feliu en aquell moment podíem semblar principiants però en realitat veníem d'una llarga trajectòria, ja havíem estat en una altre botiga. Però nosaltres érem joves i teniem ganes de muntar el nostre propi negoci.

La Teresa és la quarta generació d'una família que s'ha dedicat als pollastres, havien començat a vendre'n a finals del s.XIX a Sant Vicenç dels Horts.

Tot i això, com que en Toni havia nascut aquí a Sant Feliu de Llobregat vam decidir posar aquí la botiga que a més en aquell moment pràcticament no hi havia competència. Era una oportunitat.

Els primers cins anys vam treballar juntament amb els pares de la Teresa i així vam poder arrencar amb molta empenta, vam tenir bona acollida per part dels clients, molts dels quals encara els mantenim i no tan sols això, sinó que a hores d'ara ja venen a comprar els seus fills que els vam conèixer de petits i que ara ja són pares de família.

Fins a l'any 1999 la nostra oferta era bàsicament pollastres a l'ast i canelons i alguna coseta més, però a partir d'aquell any ens vam plantejar seriosament de fer plats preparats, vam fer les classes de cuina pertinents i aquí ens teniu, amb tota la oferta que podem oferir actualment.

Des del dia 8 d'abril de 2012, som al nou local al carrer Torras i Bages, 24. Un local modern, totalment adaptat a les noves normatives.

És per això que mantenim la il·lusió de treballar, tirar endavant i mirar sempre d'aprendre coses noves per tal de poder tenir una bona oferta dels nostres plats.


Gràcies i a reveure.


Toni i Teresa.